Jumaat, 17 Disember 2010

andai itu takdirnya~

hermmm yup, aku dah break, hampir stgh tahun... tp aku still syg die. bodo kan? tah r... kadang rse gak diri ni bodo. tp aku still harap satu hari nnti, kmi akan bersama... hubungan ak n dia stakat ni ok.. sampai stu tahap, smpai aku lupe yg kami berstatus ex......

trus trang, kadang aku jeles, sbb sum1 dr tmpat die keje skrg, mula rapat ngn dia. aku dok jauh nun kt timur Malaysia, blaja xbis g. huhu 2011 final year!~ n boy tu plak, stu tmpat ngn die... mmg dr segi jarak aku kalah... n boy tu slalu de tuk dia.

dia ske share ngn aku cite die ngn boy tu, bila aku tanya....yup jwpn dia... `xde pape lg`.... tah r... cuma dia n boy tu je yg tau....

dan secara jujurnya... aku sakit bila die cerita ngn aku smua.....

aku yg xdapat terima keyataan....mungkin..

aku rase down...

rase xde maknenye smua, aku xcaye g kt sape2, aku xcaye g sayang or pe..

sampai r stu tahap, aku tersedar...

AKU SBNRNYA MENYALAHKAN TAKDIR...

mungkin mmg bukan takdir aku tuk bersama dgn dia...

alhamdullilah...

hari demi hari

aku cuba tuk dekatkan diri aku dengan Dia... Kekasih yg Maha Agong..

aku mohon kt Dia, mengadu pd Dia...

Aku msh lg blum mampu tuk melupakan si dia, apa tah lg tuk membenci dia..

cuma dalam doaku.. aku harap sgala yg terbaik buat dirinya

dan kebahagian buat dirinya...

yup, aku masih sayangkn dia
malah sayang ku xpernah berubah, tetap sama seperti dahulu... saat pertama aku mengenali dirinya...

namun...

andai mmg takdir nya...

aku redha

aku pasrah

aku mencintainya dgn seikhlas hati aku, terima bruk baiknya dan tidak mengharapkan balasan drp dia tuk mencintai aku sama seperti aku mencintainya..

jaga diri sayang...

sy takkan lupakan awk...

salam


2 ulasan:

-tieha- berkata...

jiwang ngat...hehe..
tp apa2 pown bwk2 bersabar..

Onitsuka_hana berkata...

spa la 2

Catat Ulasan

 

Designed by Simply Fabulous Blogger Templates